DOĞANHİSAR BELEDİYESİ, ŞEHİT MEZARLARININ ESKİYEN BAYRAKLARINI YENİSİYLE DEĞİŞTİRDİ.
     Doğanhisar Belediye Başkanlığı tarafından Doğanhisar İlçesinde Türkiye’nin çeşitli illerinde vatani görevini yaptıkları sırada şehit olan er ve erbaşların mezarları başında bulunan eskiyen ve yıpranan Türk Bayrakları Doğanhisar Belediye Başkanımız Abdullah Koç’un talimatları üzerine Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarıyla değiştirilerek yenisi göndere çekildi.
      Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç, ‘ Her Türk insanı şehitler için üzerine düşen vazifeyi yerine getirmek zorundadır. Şehitlerimiz bu vatan için canlarını severek verdiler. Bizde şehitlere olan vazifemizi hiçbir zaman unutmamalıyız’ diye konuştu.