BAŞKAN KOÇ'UN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI.
 Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, "Çanakkale zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır" dedi.

Belediye Başkanı Koç, Çanakkale  Zaferi'nin sonuçları itibariyle Dünya tarihinin akışını ve Türk Milletinin kaderini değiştirdiğine dikkat çektiği mesajında şunları kaydetti: "Türk toplumunda millet olma bilincinin tohumlarının atıldığı ve Kurtuluş Savaşı'nın kazanılması adına önemli bir mesafe kat edildiği Çanakkale zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Bu duygularla, başta Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, komutanından erine kadar bu mücadeleye iştirak eden bütün kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anar, büyük Türk Milletinin ve kahraman Türk silahlı kuvvetlerinin bu anlamlı günlerini kutlarım." dedi.