BAŞKAN KOÇ’DAN POLİS HAFTASI MESAJI
Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç, Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Koç’un mesajı;
Türk Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş Yıldönümüne ulaşmasının haklı gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, Cumhuriyetimizin temel ilkelerini korumak; halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak; huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri bulunan ve bu görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz.
Bu düşüncelerle “Türk Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum. İlçemizdeki başarılı çalışmanız nedeniyle  Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Şehit Polislerimizi rahmetle anıyorum. Tüm güvenlik mensuplarına  sağlıklarla, başarılarla huzurla dolu günler temenni ediyor, daha nice başarılı hizmet yıllarına ulaşmanızı diliyorum.” dedi.