Doğanhisar Belediyesi tarafından hizmetlerin daha kaliteli yerine getirebilmesi için araç filosuna bir araç daha ekledi.

Doğanhisar Belediyesi yoğun kar yağışında ulaşımın daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşım sağlanabilmesi için araç filosuna yeni bir kar kazıyıcı ve tuzlama aracı kazandırdı.

Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç, “Teslim alınan yeni kar kazıyıcı ve tuzlama aracı ile ulaşım daha rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilecektir. Böylece hizmetlerimizi aksatmadan belediye olarak asli görevlerimizi yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Yeni Aracımızın ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.