BAŞKAN ABDULLAH KOÇ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLADI
 Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç, 2015-2016 yılı eğitim öğretim sezonu için yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Koç yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Koç; “Bu yeni dönemde; geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılar elde etme heyecanını hep birlikte yaşayacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerleyerek, çağdaş ülkeler arasında yerimizi alabilmemiz için, araştırma, sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve değerlendirebilen, bilimsel gelişmeleri takip eden öğrenciler yetiştirmek ve verdiğimiz eğitim öğretimin kalitesini artırmak zorundayız. Öğrencilerimizin eğitimlerini sorunsuz yapmaları için, biz de belediye olarak her zaman olduğu gibi bu yeni dönemde de onların yanında olma gayreti ve çalışması içinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi  tebrik ediyor,  yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.