Doğanhisar Belediyesi Kar Temizleme Çalışmalarına Son Hızıyla Devam Ediyor.

Doğanhisar’da gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe beyaza büründü. Doğanhisar Belediyesine bağlı ekiplerde ana arterlerde oluşabilecek buzlanmalara karşı kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle  hastane yolu başta olmak üzere, şehir merkezine bağlı yollarda ekiplerce kardan temizlenerek ulaşıma açık tutulmaya çalışılıyor. Çalışmalarla ilgili olarak Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç “ Bugün güne yoğun kar yağışıyla başladık ve kar yağışı durmaksızın devam ediyor. Çoğu köy yolu ulaşıma kapanmış durumda şehir merkezinde kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek adına ekiplerimiz durmaksızın çalışmalarını sürdürüyorlar.Bu arada vatandaşlarımızdan isteğimiz zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.