BELEDİYE BAŞKANIMIZ ABDULLAH KOÇ’DAN KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI
 Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç, Hazreti Muhammed'in tüm insanlığa rahmet olarak gönderildiğini vurgulayarak, Peygamber Efendimizin üstün şahsiyeti ve ahlakının bütün insanlığa örnek olduğunu kaydetti.
Koç mesajında; “Bu hafta, özünde güzel ahlak, doğruluk ve sevgi olan, bütün insanların mutluluğunu esas alan İslam'ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunu idrak ediyoruz. Bu bakımdan dini, dünyevi ve ahlaki hayatımızın en büyük şahsiyeti hiç şüphesiz ki sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’tir.
Koç, Kutlu Doğum Haftası mesajında, insanlığın huzur içinde yaşayabileceği bir dünya için temel insani değerleri ortaya koyan yüce Peygamberin doğumunun tüm insanlık için karanlıktan bir kurtuluş ışığı olduğunu belirterek "Bu duygu ve düşüncelerle, başta Doğanhisarlı hemşerilerimiz olmak üzere ülkemizin ve İslam dünyasının Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor, tüm insanlık için barış, sevgi, kardeşlik ve huzurlu bir gelecek için fırsat olarak değerlendirilmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.