BAŞKAN KOÇ'DAN ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ MESAJI
BAŞKAN KOÇ’ dan ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ MESAJI
Belediye Başkanı Abdullah Koç, Doğanhisarlı hemşehrilerimizin üç aylar ve Regaip Kandil’ini kutlayarak, "Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimidir” dedi.
Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç, 29 Mart Çarşamba günü başlayan üç aylar ve Perşembe günü Regaip Kandilinin idrak edileceğini belirterek, “Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimidir. Müslümanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının artarak yoğunlaştığı kandil gecelerinde; sevgi, hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini diliyorum. Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir. Bu özel gecelerin, gönüllerimize huzur, insanlığa barış ve dünyaya adalet getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Doğanhisarlı hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.